Consumers’ Preferences towards Bread Characteristics Based on Food-Related Lifestyles: Insights from Slovenia

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
6
Tekijät
Kušar, Anita; Pravst, Igor; Pivk Kupirovič, Urška; Grunert, Klaus G.; Kreft, Ivan; Hristov, Hristo
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Foods
ISSN-E (elektroninen)
2304-8158
ISSN-L (linking)
2304-8158
Kustantaja
MDPI
Julkaisun JUFO ID
85072
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Sveitsi
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
12
Lehden/sarjan numero
20
Artikkelinumero
3766
DOI
10.3390/foods12203766
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Linkki rinnakkaistallenteeseen

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
bread; functional ingredients; nutrition claims; choice-based conjoint; food-related lifestyles; latent class analysis; segmentation

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
The study was conducted within research project L4-9305, “Locally grown buckwheat grain for the production of high-quality food products,” funded by the Slovenian Research and Innovation Agency and the Ministry of Agriculture, Forestry and Food of the Republic of Slovenia, and within research programme P3-0395, “Nutrition and Public Health,” funded by the Slovenian Research and Innovation Agency.

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001095369000001
Scopus -tunniste
Scopus:85175164265