Consumers’ Preferences towards Bread Characteristics Based on Food-Related Lifestyles: Insights from Slovenia
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Foods
ISSN-E (elektroninen)
2304-8158
ISSN-L (linking)
2304-8158
Kustantaja
MDPI
Julkaisun JUFO ID
85072
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Sveitsi
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
12
Lehden/sarjan numero
20
Artikkelinumero
3766
DOI
10.3390/foods12203766
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
bread; functional ingredients; nutrition claims; choice-based conjoint; food-related lifestyles; latent class analysis; segmentation
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
The study was conducted within research project L4-9305, “Locally grown buckwheat grain for the production of high-quality food products,” funded by the Slovenian Research and Innovation Agency and the Ministry of Agriculture, Forestry and Food of the Republic of Slovenia, and within research programme P3-0395, “Nutrition and Public Health,” funded by the Slovenian Research and Innovation Agency.
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001095369000001
Scopus -tunniste
Scopus:85175164265