Meat alternative consumers still frowned upon in Europe: Analysis of stereotypical, emotional and behavioral responses of observing others
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.54
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan volyymi
125
Artikkelinumero
105380
DOI
10.1016/j.foodqual.2024.105380
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
520 Muut yhteiskuntatieteet
Avainsanat
Meat alternatives; Impressions; BIAS map; Group affiliation; Status
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was financially supported by Business Finland under the EXPRO project [grant numbers 6901/31/2019 and 1180/31/2022]. The funding body had no role in the study design, data collection, data analysis, interpretation of data, writing of the manuscript, or in the decision to submit the article for publication.
Tutkimusaineistotiedot
Tutkimusaineistotiedot julkaisussa
Data will be made available on request.
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001367903100001
Scopus -tunniste
Scopus:85209941098