Beyond sugar: Exploring the influence of health and naturalness framing on attitudes towards products with sweet proteins in Europe
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Food research international
ISSN-P (painettu)
0963-9969
ISSN-E (elektroninen)
1873-7145
ISSN-L (linking)
0963-9969
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56260
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.82
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
175
Artikkelinumero
113767
DOI
10.1016/j.foodres.2023.113767
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Sweet proteins; precision fermentation; attitudes; message framing; health perceptions: naturalness perceptions; BMI; European countries
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by EIT Food (https://www.eitfood.eu/) through the project “Precision Fermentation: From Biotechnology to Sustainable Nutrition” (grant number: 20163, EIT Food Business Plan 2020, web: https://www.eitfood.eu/projects/precision-fermentation-from-biotechnology-to-sustainable-nutrition).
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001129906800001
Scopus -tunniste
2-s2.0-85179003574