Beyond sugar: Exploring the influence of health and naturalness framing on attitudes towards products with sweet proteins in Europe

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Banovic, Marija; Grunert, Klaus G.
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food research international
ISSN-P (painettu)
0963-9969
ISSN-E (elektroninen)
1873-7145
ISSN-L (linking)
0963-9969
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56260
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.82
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
175
Artikkelinumero
113767
DOI
10.1016/j.foodres.2023.113767
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Sweet proteins; precision fermentation; attitudes; message framing; health perceptions: naturalness perceptions; BMI; European countries

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by EIT Food (https://www.eitfood.eu/) through the project “Precision Fermentation: From Biotechnology to Sustainable Nutrition” (grant number: 20163, EIT Food Business Plan 2020, web: https://www.eitfood.eu/projects/precision-fermentation-from-biotechnology-to-sustainable-nutrition).

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001129906800001
Scopus -tunniste
2-s2.0-85179003574