Integrating Health Leadership and Management Perspectives: The M.E.S.H. Framework for Culturally-Informed Food Design Thinking and Wellbeing Promotion

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
4
Tekijät
Tillotson, Jack S.; Tassiello, Vito; Bettany, Shona; Laker, Benjamin
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
BMJ leader
ISSN-E (elektroninen)
2398-631X
ISSN-L (linking)
2398-631X
Kustantaja
BMJ Publishing Group
Julkaisun JUFO ID
91821
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
2024:8
Lehden/sarjan numero
1
Sivunumerot
25-31
DOI
10.1136/leader-2023-000838
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Food innovations; food wellbeing; affordance; consumer experience; food design thinking

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Valio Oy and the LSR Foundation (12-6766).

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001020570600001
Scopus -tunniste
Scopus:85165381735