Integrating Health Leadership and Management Perspectives: The M.E.S.H. Framework for Culturally-Informed Food Design Thinking and Wellbeing Promotion
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
BMJ leader
ISSN-E (elektroninen)
2398-631X
ISSN-L (linking)
2398-631X
Kustantaja
BMJ Publishing Group
Julkaisun JUFO ID
91821
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
2024:8
Lehden/sarjan numero
1
Sivunumerot
25-31
DOI
10.1136/leader-2023-000838
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Food innovations; food wellbeing; affordance; consumer experience; food design thinking
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Valio Oy and the LSR Foundation (12-6766).
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001020570600001
Scopus -tunniste
Scopus:85165381735