Destination foodscape : a stage for travelers' food experience

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Björk, Peter; Kauppinen-Räisänen, Hannele
Paikalliset tekijät
Tekijä
Kauppinen-Räisänen, Mirja Hannele

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Tourism management
ISSN-P (painettu)
0261-5177
ISSN-E (elektroninen)
1879-3193
ISSN-L (linking)
0261-5177
Julkaisun JUFO ID
68541
Julkaisun JUFO-taso
2
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2019
Ilmoitusvuosi
2019
Lehden/sarjan volyymi
71
Sivunumerot
466-475
DOI
10.1016/j.tourman.2018.11.005
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
experience; food; destination foodscape; foodscape; servicescape; qualitative study

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000452815100041