Is there more to the effects of tourists’ local food consumption on post-consumption behaviour?
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Laji
B. Vertaisarvioimattomat tieteelliset kirjoitukset
Referoitu
Ei
Alalaji
B1. Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Anatolia : an international journal of tourism and hospitality
ISSN-P (painettu)
1303-2917
ISSN-E (elektroninen)
2156-6909
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2018
Ilmoitusvuosi
2018
Lehden/sarjan volyymi
29
Lehden/sarjan numero
4
Sivunumerot
614-616
DOI
10.1080/13032917.2018.1517655
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
satisfaction; sharing; Local food experiences; social-interaction; subjective well-being
Lisätietoja
Scopus: 85053519014
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
000471755100011