Terveellisyys ja hyvä maku samassa paketissa? Elintarvikkeiden ja hyvinvoinnin kokeminen erilaisia terveysmerkityksiä arvostavien kuluttajien keskuudessa

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka –selvitys
Laji
D. Ammattiyhteisölle suunnatut julkaisut
Referoitu
Ei
Alalaji
D4. Kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
Karhu Hannu, Luomala Harri, Hietaranta-Luoma Hanna-Leena, Hopia Anu
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

ISBN (painettu)
978-952-476-334-9
Lehden/sarjan nimi
Vaasan yliopiston julkaisuja. Selvityksiä ja raportteja
Kustantaja
Vaasan yliopisto
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2011
Ilmoitusvuosi
2011
Lehden/sarjan numero
164
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
elintarvikkeet; terveellisyys; maku; kuluttajaryhmittely; terveysmerkitykset food products; healthiness; tastiness; health meanings; segmentation

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
Terveelliset valinnat - räätälöidyt syömisen ja liikkumisen mallit. 2009 - 2011