Terveellisyys ja hyvä maku samassa paketissa? Elintarvikkeiden ja hyvinvoinnin kokeminen erilaisia terveysmerkityksiä arvostavien kuluttajien keskuudessa
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka –selvitys
Laji
D. Ammattiyhteisölle suunnatut julkaisut
Referoitu
Ei
Alalaji
D4. Kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys
Tyyppi
1
Julkaisukanavan tiedot
ISBN (painettu)
978-952-476-334-9
Lehden/sarjan nimi
Vaasan yliopiston julkaisuja. Selvityksiä ja raportteja
Kustantaja
Vaasan yliopisto
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2011
Ilmoitusvuosi
2011
Lehden/sarjan numero
164
Julkaisukieli
suomi
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
elintarvikkeet; terveellisyys; maku; kuluttajaryhmittely; terveysmerkitykset
food products; healthiness; tastiness; health meanings; segmentation
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
Terveelliset valinnat - räätälöidyt syömisen ja liikkumisen mallit. 2009 - 2011