Emotions elicited by local food consumption, memories, place attachment and behavioural intentions

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
3
Tekijät
Sthapit, Erose; Bjork, Peter; Coudounaris, Dafnis
Paikalliset tekijät
Tekijä
Sthapit, Erose

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Anatolia : an international journal of tourism and hospitality
ISSN-P (painettu)
1303-2917
ISSN-E (elektroninen)
2156-6909
Julkaisun JUFO ID
70086
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2017
Ilmoitusvuosi
2017
Lehden/sarjan volyymi
28
Lehden/sarjan numero
3
Sivunumerot
363-380
DOI
10.1080/13032917.2017.1322111
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Lisätietoja
Scopus: 85019191002

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000411076700004