Finnish adolescents' attitudes towards wholegrain bread and healthiness

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
3
Tekijät
Pohjanheimo Terhi; Luomala Harri T.;Tahvonen Raija
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

ISBN (painettu)
-
Lehden/sarjan nimi
Journal of the science of food and agriculture
ISSN-P (painettu)
0022-5142
ISSN-E (elektroninen)
1097-0010
ISSN-L (linking)
0022-5142
Julkaisun JUFO ID
61982
Julkaisun JUFO-taso
Ei saatavissa
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2010
Ilmoitusvuosi
2010
Lehden/sarjan volyymi
90
Lehden/sarjan numero
9
Sivunumerot
1538-1544
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Luokitukset ja lisätiedot

Lisätietoja
WOS:000279414500023