Food sourcing as a means of holiday well-being

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A4 Vertaisarvioitu artikkeli konferenssijulkaisussa
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A4. Artikkeli konferenssijulkaisussa
Tyyppi
3

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Björk P.; Kauppinen-Räisänen, H.
Paikalliset tekijät
Tekijä
Kauppinen-Räisänen, Mirja Hannele

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Tourism engagement: co-creating well-being : Proceedings of the 6th Advances in Tourism Marketing Conference, Joensuu, Finland, 8.-10.9.2015
Emojulkaisun toimittajat
Pesonen, Juho; Komppula, Raija
ISBN (painettu)
978-952-61-1861-1
Konferenssin nimi
Advances in Tourism Marketing Conference
Kustantaja
Itä-Suomen yliopisto
Julkaisun JUFO-taso
Ei saatavissa
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2015
Ilmoitusvuosi
2015
Sivunumerot
63-68
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Lisätietoja
6th Advances in Tourism Marketing Conference (ATMC), Joensuu, Finland, 8.-10.9.2015