“Unhealthy = Tasty”: How Does It Affect Consumers’ (Un)Healthy Food Expectations?

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
6
Tekijät
Paakki, Maija; Kantola, Maija; Junkkari, Terhi; Arjanne, Leena; Luomala, Harri; Hopia, Anu

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Foods
ISSN-E (elektroninen)
2304-8158
ISSN-L (linking)
2304-8158
Julkaisun JUFO ID
85072
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Sveitsi
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2022
Ilmoitusvuosi
2022
Lehden/sarjan volyymi
11
Lehden/sarjan numero
19
Artikkelinumero
3139
DOI
10.3390/foods11193139
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Linkki rinnakkaistallenteeseen

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
healthiness; tastiness; unhealthy = tasty (UT) belief; food expectations; food-related emotions; guilt; health interest; food pleasure orientation
Lisätietoja
Scopus:85139769846. Perustutkimus

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000866849500001