“Unhealthy = Tasty”: How Does It Affect Consumers’ (Un)Healthy Food Expectations?
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Foods
ISSN-E (elektroninen)
2304-8158
ISSN-L (linking)
2304-8158
Julkaisun JUFO ID
85072
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Sveitsi
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2022
Ilmoitusvuosi
2022
Lehden/sarjan volyymi
11
Lehden/sarjan numero
19
Artikkelinumero
3139
DOI
10.3390/foods11193139
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
healthiness; tastiness; unhealthy = tasty (UT) belief; food expectations; food-related emotions; guilt; health interest; food pleasure orientation
Lisätietoja
Scopus:85139769846. Perustutkimus
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
000866849500001