Are Your Team Gatherings Inclusive for People with Food-Related Allergies?
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Ei vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Harvard business review
ISSN-P (painettu)
0017-8012
ISSN-L (linking)
0017-8012
Kustantaja
Harvard University
Julkaisun AJG-taso
3
Julkaisu on FT-listalla
Kyllä
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2022
Ilmoitusvuosi
2022
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Lisätietoja
Basic or discovery research