A taste of things to come : Effect of temporal order of information and product experience on evaluation of healthy and sustainable plant-based products

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
7
Tekijät
Banovic, Marija; Arvola, Anne; Pennanen, Kyösti; Duta, Denisa E.; Sveinsdóttir, Kolbrún; Sozer, Nesli; Grunert, Klaus G.
Paikalliset tekijät
Yksikkö
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Frontiers in nutrition
ISSN-E (elektroninen)
2296-861X
ISSN-L (linking)
2296-861X
Julkaisun JUFO ID
84509
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Sveitsi
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2022
Ilmoitusvuosi
2022
Lehden/sarjan volyymi
9
Artikkelinumero
983856
DOI
10.3389/fnut.2022.983856
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
sustainability; temporal order of information; product experience; tasting; plant-based products; plant protein; health information; nutritional labeling
Lisätietoja
Scopus:85139162484, Basic or discovery research

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000861844800001