Opas ruokahävikin vähentämiseen ammattikeittiöissä

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
D5 Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja
Laji
D. Ammattiyhteisölle suunnatut julkaisut
Referoitu
Ei
Alalaji
D5. Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja tai sanakirja
Tyyppi
2

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Nieminen, Kirta; Yli-Viitala, Pirjo
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
ruokahävikki; ammattikeittiöt
Lisätietoja
SeAMK henkilöstön muut raportit ja artikkelit