Opas ruokahävikin vähentämiseen ammattikeittiöissä
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
D5 Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja taikka sanakirja
Laji
D. Ammattiyhteisölle suunnatut julkaisut
Referoitu
Ei
Alalaji
D5. Oppikirja, ammatillinen käsi- tai opaskirja tai sanakirja
Tyyppi
2
Julkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Julkaisukieli
suomi
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
ruokahävikki; ammattikeittiöt
Lisätietoja
SeAMK henkilöstön muut raportit ja artikkelit