Core dimensions of food-related lifestyle : A new instrument for measuring food involvement, innovativeness and responsibility
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Lehden/sarjan volyymi
91
Artikkelinumero
104192
DOI
10.1016/j.foodqual.2021.104192
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
lifestyle; segmentation; Cross-cultural; Scale development
Lisätietoja
Scopus:85100490984
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
000633494900010