No lockdown in the kitchen : How the COVID-19 pandemic has affected food-related behaviours

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
12
Tekijät
Grunert, Klaus G.; De Bauw, Michiel; Dean, Moira; Lähteenmäki, Liisa; Maison, Dominika; Pennanen, Kyösti; Sandell, Mari A.; Stasiuk, Katarzyna; Stickel, Lisa; Tarrega, Amparo; Vainio, Annukka; Vranken, Liesbet
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food research international
ISSN-P (painettu)
0963-9969
ISSN-E (elektroninen)
1873-7145
ISSN-L (linking)
0963-9969
Julkaisun JUFO ID
56260
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Lehden/sarjan volyymi
150
Lehden/sarjan numero
Part A
Sivunumerot
1-13
Artikkelinumero
110752
DOI
10.1016/j.foodres.2021.110752
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
food choice; satisfaction; consumer behavior; CONVID-19; habit disruption
Lisätietoja
Scopus:85117821980

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000717685500001