No lockdown in the kitchen : How the COVID-19 pandemic has affected food-related behaviours
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Food research international
ISSN-P (painettu)
0963-9969
ISSN-E (elektroninen)
1873-7145
ISSN-L (linking)
0963-9969
Julkaisun JUFO ID
56260
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Lehden/sarjan volyymi
150
Lehden/sarjan numero
Part A
Sivunumerot
1-13
Artikkelinumero
110752
DOI
10.1016/j.foodres.2021.110752
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
food choice; satisfaction; consumer behavior; CONVID-19; habit disruption
Lisätietoja
Scopus:85117821980
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
000717685500001