Towards effective labelling of foods. An international perspective on safety and nutrition

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
Meijer, Gert W.; Detzel, Patrick; Grunert, Klaus G.; Roberta, Marie-Claude; Stancu, Violeta
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Trends in food science and technology
ISSN-P (painettu)
0924-2244
ISSN-E (elektroninen)
1879-3053
ISSN-L (linking)
0924-2244
Julkaisun JUFO ID
68698
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Lehden/sarjan volyymi
118
Lehden/sarjan numero
Part A
Sivunumerot
45-56
DOI
10.1016/j.tifs.2021.09.003
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
consumer behaviour; health; safety; Food labelling; Nutrition; Consumer understanding

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000706419600004