Acceptance of insect-based food in Chile : Evidence from a survey using the entomophagy attitude questionnaire (EAQ)

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
La Barbera, Francesco; Verneau, Fabio; Amato, Mario; Grunert, Klaus G.; Schnettler, Berta
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2021
Ilmoitusvuosi
2021
Lehden/sarjan volyymi
93
Artikkelinumero
104269
DOI
10.1016/j.foodqual.2021.104269
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
insects; Directentomophagy; Indirect entomophagy; Confirmatory factor analysis; SEM
Lisätietoja
Scopus: 85104999837

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000694920500022