Kasvisruoka yhä useammin pääruokaa

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Laji
D. Ammattiyhteisölle suunnatut julkaisut
Referoitu
Ei
Alalaji
D1. Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
3
Tekijät
Kauppinen-Räisänen, Hannele; Leipämaa-Leskinen, Hanna; Pentikäinen, Niko
Paikalliset tekijät
Tekijä
Kauppinen-Räisänen, Mirja Hannele

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Kehittyvä elintarvike
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2020
Ilmoitusvuosi
2020
Lehden/sarjan numero
4
Sivunumerot
31
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Lisätietoja
Elintarviketieteiden seura r.y