Experiences gained through absorption of and immersion in destinations' food event - case evidence from Finnish travellers

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A3. Kirjan tai kokoomateoksen osa
Tyyppi
2

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Björk, Peter; Kauppinen-Räisänen, Hannele
Paikalliset tekijät
Tekijä
Kauppinen-Räisänen, Mirja Hannele

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Case Studies on Food Experiences in Marketing, Retail, and Events
Emojulkaisun toimittajat
Doppler, Susanne; Steffen, Adrienne
ISBN (painettu)
978-0-12-817792-1
ISBN (elektroninen)
978-0-12-817793-8
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
5318
Julkaisun JUFO-taso
2
Kanava
Kirjakustantaja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2020
Ilmoitusvuosi
2020
Sivunumerot
169-181
DOI
10.1016/B978-0-12-817792-1.00014-9
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
immersion; Absorption; experiences; food events; sensual stimulation