Experiences gained through absorption of and immersion in destinations' food event - case evidence from Finnish travellers
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A3. Kirjan tai kokoomateoksen osa
Tyyppi
2
Julkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Case Studies on Food Experiences in Marketing, Retail, and Events
Emojulkaisun toimittajat
Doppler, Susanne; Steffen, Adrienne
ISBN (painettu)
978-0-12-817792-1
ISBN (elektroninen)
978-0-12-817793-8
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
5318
Julkaisun JUFO-taso
2
Kanava
Kirjakustantaja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2020
Ilmoitusvuosi
2020
Sivunumerot
169-181
DOI
10.1016/B978-0-12-817792-1.00014-9
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
Avainsanat
immersion; Absorption; experiences; food events; sensual stimulation