Kuluttajien kokemukset arvopohjaisista ruokatuotekonsepteista

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
G2 Pro gradu, diplomityö, ylempi amk-opinnäytetyö
Laji
G. Opinnäytteet
Referoitu
Kyllä
Alalaji
G2. Pro gradu-tutkielma, diplomityö
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijät
Karhu Hannu
Paikalliset tekijät
Tekijä
Karhu, Hannu

Julkaisukanavan tiedot

Julkaisumaa
Suomi
Kansainvälisyys
Ei

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2006
Ilmoitusvuosi
2006
Julkaisukieli
suomi

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
kokeminen; asiakaslähtöisyys; arvot