The Effects of Value Activation and Price Cues on Consumers Experience of Food Products

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
B2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (ei vertaisarvioitu)
Laji
B. Vertaisarvioimattomat tieteelliset kirjoitukset
Referoitu
Ei
Alalaji
B2. Kirjan tai kokoomateoksen osa
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijät
Lehtola Katariina;Luomala Harri T.;Tuuri Hannu;Kauppinen-Räisänen Hannele;Kupiainen Terhi
Paikalliset tekijät
Tekijä
Lehtola, Katariina

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Proceedings of the ANZMAC 2007 Conference
Emojulkaisun toimittajat
Thyne Maree (ed.);Deans Kenneth R. (ed.)
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2007
Ilmoitusvuosi
2007
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei