Linking values to food product concepts: Are consumers sensitive?

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
Laji
B. Vertaisarvioimattomat tieteelliset kirjoitukset
Referoitu
Ei
Alalaji
B3. Artikkeli konferenssijulkaisussa
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijät
Luomala Harri T.;Kupiainen Terri;Lehtola Katariina;Karhu Hannu;Kauppinen-Räisänen Hannele
Paikalliset tekijät
Tekijä
Lehtola, Katariina
Tekijä
Karhu, Hannu

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Proceedings of the 36th EMAC-Conference
Kustantaja
University of Reykjavik
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2007
Ilmoitusvuosi
2007
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei