Disgusting or delicious? Examining attitudinal ambivalence towards entomophagy among Danish consumers

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Laji
A. Vertaisarvioidut tieteelliset artikkelit
Referoitu
Kyllä
Alalaji
A1. Alkuperäisartikkeli
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Videbæk, Pernilla N.; Grunert, Klaus G.
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
1
Kanava
Lehti/sarja
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2020
Ilmoitusvuosi
2020
Lehden/sarjan volyymi
83
Artikkelinumero
103913
DOI
10.1016/j.foodqual.2020.103913
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

Avainsanat
consumer behaviour; food choice; entomophagy; attitude ambivalence; choice experiment
Lisätietoja
Scopus: 85080033096

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
000528541400031