The influence of value-based messages on sensory evaluation, product attitudes and buying intensions of food products

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa
Laji
B. Vertaisarvioimattomat tieteelliset kirjoitukset
Referoitu
Ei
Alalaji
B3. Artikkeli konferenssijulkaisussa
Tyyppi
1

Julkaisun tekijät

Tekijät
Paasovaara Rami;Harri Luomala
Paikalliset tekijät
Tekijä
Paasovaara, Rami

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun toimittajat
Gabriele Troilo;Stefano Podesta
Kustantaja
34th EMAC-Conference
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2005
Ilmoitusvuosi
2005
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei