Social times in food consumption

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
B2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (ei vertaisarvioitu)
Laji
B. Vertaisarvioimattomat tieteelliset kirjoitukset
Referoitu
Ei
Alalaji
B2. Kirjan tai kokoomateoksen osa

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
3
Tekijät
Borisov Päivi;Leipämaa-Leskinen Hanna;Laaksonen Pirjo

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Proceedings of the 34th EMAC-Conference
Emojulkaisun toimittajat
Gabriele Troilo;Stefano Podesta
ISBN (painettu)
-
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2005
Ilmoitusvuosi
2005
Sivunumerot
-
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei