Development and consumer perceptions of a snack machine producing customized or personalized on-demand bakery products

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
8
Tekijät
Lappi, Jenni; Arvola, Anne; Calton, Alex; Umer, Adil; Vanhatalo, Saara; Kilpeläinen, Pekka; Pennanen, Kyösti; Sozer, Nesli
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food and humanity
ISSN-E (elektroninen)
2949-8244
ISSN-L (linking)
2949-8244
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
92376
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
0.62
Julkaisumaa
Alankomaat
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2025
Ilmoitusvuosi
2025
Lehden/sarjan volyymi
5
Artikkelinumero
100802
DOI
10.1016/j.foohum.2025.100802
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Consumer perceptions; Snacks; Vending machine; Food customization; Food personalization

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Business Finland [grant number 6666/31/2021] and VTT’s government grant [no. 121739].
Rahoittajat

Tutkimusaineistotiedot

Tunnisteet

Lähdetietokantojen tunnukset

Scopus -tunniste
2-s2.0-105016015486