The Effect of Nutrition Label Type and Consumer Characteristics on the Identification of Healthy Foods in Finland
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Journal of international food and agribusiness marketing
ISSN-P (painettu)
0897-4438
ISSN-E (elektroninen)
1528-6983
ISSN-L (linking)
0897-4438
Kustantaja
Taylor & Francis
Julkaisun JUFO ID
60762
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan numero
Published online: 14 Oct 2023
DOI
10.1080/08974438.2023.2267048
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Consumer behavior; food marketing; front-of-package; nutrition labeling; public health
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Business Finland under Grant 1199/31/2020.
Lähdetietokantojen tunnukset
Scopus -tunniste
Scopus:85174192874