The effect of nutrition labels on lunch buffet consumption: a real-life experiment

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
Junkkari, Terhi; Kantola, Maija; Arjanne, Leena; Luomala, Harri; Hopia, Anu

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
British food journal
ISSN-P (painettu)
0007-070X
ISSN-E (elektroninen)
1758-4108
ISSN-L (linking)
0007-070X
Kustantaja
Emerald
Julkaisun JUFO ID
52664
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
0.95
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan volyymi
126
Lehden/sarjan numero
13
Sivunumerot
18-39
DOI
10.1108/bfj-06-2023-0532
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Nutrition label; Self-service restaurant; Lunch buffet consumption; Plate waste

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This research was funded by Business Finland (1194/31/2020, University of Turku; 1197/31/2020, Seinäjoki University of Applied Sciences; 1199/31/2020, University of Vaasa).

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001153582500001
Scopus -tunniste
Scopus:85183866408