Food prosumption technologies: A symbiotic lens for a degrowth transition

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
6
Tekijät
Vicdan, Handan; Ulusoy, Emre; Tillotson, Jack S.; Hong, Soonkwan; Ekici, Ahmet; Mimoun, Laetitia
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Marketing theory
ISSN-P (painettu)
1470-5931
ISSN-E (elektroninen)
1741-301X
ISSN-L (linking)
1470-5931
Kustantaja
Sage publications
Julkaisun JUFO ID
62954
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan numero
First published online August 30, 2023
Sivunumerot
1-21
DOI
10.1177/14705931231199962
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Degrowth; prosumption; sustainability; symbiosis; technology

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001062059900001
Scopus -tunniste
Scopus:85169699863