Food prosumption technologies: A symbiotic lens for a degrowth transition
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Marketing theory
ISSN-P (painettu)
1470-5931
ISSN-E (elektroninen)
1741-301X
ISSN-L (linking)
1470-5931
Kustantaja
Sage publications
Julkaisun JUFO ID
62954
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan numero
First published online August 30, 2023
Sivunumerot
1-21
DOI
10.1177/14705931231199962
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Degrowth; prosumption; sustainability; symbiosis; technology
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001062059900001
Scopus -tunniste
Scopus:85169699863