Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Journal of foodservice business research
ISSN-P (painettu)
1537-8020
ISSN-E (elektroninen)
1537-8039
ISSN-L (linking)
1537-8020
Kustantaja
Taylor & Francis
Julkaisun JUFO ID
70956
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
0.632
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan numero
Published online: 30 Dec 2023
Sivunumerot
1-21
DOI
10.1080/15378020.2023.2298626
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Reformulation; flavor profile; foodservice; recipe modification
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This research was funded by Business Finland (1194/31/2020, University of Turku; 1197/31/2020, Seinäjoki University of Applied Sciences; 1199/31/2020, University of Vaasa).
Tutkimusaineistotiedot
Tutkimusaineistotiedot julkaisussa
Data is available from the corresponding author upon request.
Lähdetietokantojen tunnukset
Scopus -tunniste
Scopus:85181222919