Food-related consumer behaviours in times of crisis: Changes in the wake of the Ukraine war, rising prices and the aftermath of the COVID-19 pandemic

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
7
Tekijät
Grunert, Klaus G.; Chimisso, Costanza; Lähteenmäki, Liisa; Leardini, Delphine; Sandell, Mari A.; Vainio, Annukka; Vranken, Liesbet
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food research international
ISSN-P (painettu)
0963-9969
ISSN-E (elektroninen)
1873-7145
ISSN-L (linking)
0963-9969
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56260
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
173
Lehden/sarjan numero
2
Artikkelinumero
113451
DOI
10.1016/j.foodres.2023.113451
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
consumer behaviour: food choice; COVID-19; crisis behaviour; price increases

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This project has received funding from EIT Food, the European Knowledge and Innovation Community (KIC) on Food, under KAVA 22206.

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001079046900001
Scopus -tunniste
Scopus:85170647900