Supporting consumers' informed food choices: Sources, channels, and use of information
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Muu artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Julkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Advances in Food and Nutrition Research
Emojulkaisun toimittajat
Toldrá, Fidel
ISBN (elektroninen)
978-0-443-19302-6
Lehden/sarjan nimi
Advances in Food and Nutrition Research
ISSN-E (elektroninen)
1043-4526
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
5318
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
104
Sivunumerot
229-257
DOI
10.1016/bs.afnr.2022.10.005
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Attention; Communication channels; Consumer; Decision; Food choices; Food literacy; Information sources; Regulations; Transparency; Understanding
Lähdetietokantojen tunnukset
Scopus -tunniste
Scopus:85142706210