Supporting consumers' informed food choices: Sources, channels, and use of information

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Muu artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
3
Tekijät
Meijer, Gert W.; Grunert, Klaus G.; Lähteenmäki, Liisa
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi
Advances in Food and Nutrition Research
Emojulkaisun toimittajat
Toldrá, Fidel
ISBN (elektroninen)
978-0-443-19302-6
Lehden/sarjan nimi
Advances in Food and Nutrition Research
ISSN-E (elektroninen)
1043-4526
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
5318
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
104
Sivunumerot
229-257
DOI
10.1016/bs.afnr.2022.10.005
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Attention; Communication channels; Consumer; Decision; Food choices; Food literacy; Information sources; Regulations; Transparency; Understanding

Lähdetietokantojen tunnukset

Scopus -tunniste
Scopus:85142706210