Participatory Food Provisioning via Emerging Technologies: Revisiting Prosumption and Value Creation Beyond the Anthropocene

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
6
Tekijät
Ulusoy, Emre; Vicdan, Handan; Ekici, Ahmet; Tillotson, Jack S.; Hong, Soonkwan; Mimoun, Laetitia
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Journal of macromarketing
ISSN-P (painettu)
0276-1467
ISSN-E (elektroninen)
1552-6534
ISSN-L (linking)
0276-1467
Kustantaja
Sage publications
Julkaisun JUFO ID
60891
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.14
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan volyymi
44
Lehden/sarjan numero
3
Sivunumerot
582-589
DOI
10.1177/02761467241253992
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
prosumption; food technologies; market provisioning; nonanthropogenic; sustainability

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001228850400001
Scopus -tunniste
Scopus:85193971677