The effects of haptic, visual and olfactory augmentations on food consumed while wearing an extended reality headset
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Journal on multimodal user interfaces
ISSN-P (painettu)
1783-7677
ISSN-E (elektroninen)
1783-8738
ISSN-L (linking)
1783-7677
Kustantaja
Springer
Julkaisun JUFO ID
62178
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.18
Julkaisumaa
Saksa
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan numero
Published 11 December 2024
DOI
10.1007/s12193-024-00447-8
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
113 Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet, 520 Muut yhteiskuntatieteet
Avainsanat
Multisensory augmentation; Eating experiences; Olfaction; Haptics; Mixed reality; Augmented reality
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
Open access funding provided by Tampere University (including Tampere University Hospital). This work was supported by the Research Council of Finland (Grant Numbers 326415 and 316805).
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001375448000001
Scopus -tunniste
2-s2.0-85212143736