The effects of haptic, visual and olfactory augmentations on food consumed while wearing an extended reality headset

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
9
Tekijät
Karhu, Natalia; Rantala, Jussi; Farooq, Ahmed; Sand, Antti; Pennanen, Kyösti; Lappi, Jenni; Nayak, Mohit; Sozer, Nesli; Raisamo, Roope
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Journal on multimodal user interfaces
ISSN-P (painettu)
1783-7677
ISSN-E (elektroninen)
1783-8738
ISSN-L (linking)
1783-7677
Kustantaja
Springer
Julkaisun JUFO ID
62178
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisun SNIP-taso
1.18
Julkaisumaa
Saksa
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2024
Ilmoitusvuosi
2024
Lehden/sarjan numero
Published 11 December 2024
DOI
10.1007/s12193-024-00447-8
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
113 Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet, 520 Muut yhteiskuntatieteet
Avainsanat
Multisensory augmentation; Eating experiences; Olfaction; Haptics; Mixed reality; Augmented reality

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
Open access funding provided by Tampere University (including Tampere University Hospital). This work was supported by the Research Council of Finland (Grant Numbers 326415 and 316805).

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001375448000001
Scopus -tunniste
2-s2.0-85212143736