Priming shoppers’ well-being goal in grocery stores: Moving toward healthier food choices?
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
108
Artikkelinumero
104882
DOI
10.1016/j.foodqual.2023.104882
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Consumer goal activation; Field experiment; Healthy food sales; Priming; Shopper movements
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was financially supported by TEKES – the Finnish Funding Agency for Innovation under INKA EAKR Grant for the project 'Food World of the Future' [3075/31/2015].
Tutkimusaineistotiedot
Tutkimusaineistotiedot julkaisussa
Data will be made available on request.
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:000998294600001
Scopus -tunniste
Scopus:85154602037