Priming shoppers’ well-being goal in grocery stores: Moving toward healthier food choices?

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
5
Tekijät
Luomala, Harri T.; Järvinen, Sari; Peltola, Johannes; Pennanen, Kyösti; Sihvonen, Jenniina
Paikalliset tekijät

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Food quality and preference
ISSN-P (painettu)
0950-3293
ISSN-E (elektroninen)
1873-6343
ISSN-L (linking)
0950-3293
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
56259
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisu on FT-listalla
Ei
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
108
Artikkelinumero
104882
DOI
10.1016/j.foodqual.2023.104882
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Consumer goal activation; Field experiment; Healthy food sales; Priming; Shopper movements

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This work was financially supported by TEKES – the Finnish Funding Agency for Innovation under INKA EAKR Grant for the project 'Food World of the Future' [3075/31/2015].

Tutkimusaineistotiedot

Tutkimusaineistotiedot julkaisussa
Data will be made available on request.

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:000998294600001
Scopus -tunniste
Scopus:85154602037