Consumer acceptance of precision fermentation technology : A cross-cultural study

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Banovic, Marija; Grunert, Klaus G.
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Innovative food science and emerging technologies
ISSN-P (painettu)
1466-8564
ISSN-E (elektroninen)
1878-5522
ISSN-L (linking)
1466-8564
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
57899
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
88
Artikkelinumero
103435
DOI
10.1016/j.ifset.2023.103435
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Precision fermentation technology; Consumer acceptance; Goal framing; Representative heuristic; Cross-cultural; EU countries

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This study has received funding from EIT Food (https://www.eitfood.eu/) through the project “Precision Fermentation: From Biotechnology to Sustainable Nutrition” (https://www.eitfood.eu/projects/precision-fermentation-from-biotechnology-to-sustainable-nutrition; grant number: 21063, EIT Food Business Plan 2021/22).

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:001050090700001
Scopus -tunniste
Scopus:85165529892