Consumer acceptance of precision fermentation technology : A cross-cultural study
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Innovative food science and emerging technologies
ISSN-P (painettu)
1466-8564
ISSN-E (elektroninen)
1878-5522
ISSN-L (linking)
1466-8564
Kustantaja
Elsevier
Julkaisun JUFO ID
57899
Julkaisun JUFO-taso
1
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
88
Artikkelinumero
103435
DOI
10.1016/j.ifset.2023.103435
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Linkki rinnakkaistallenteeseen
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Precision fermentation technology; Consumer acceptance; Goal framing; Representative heuristic; Cross-cultural; EU countries
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This study has received funding from EIT Food (https://www.eitfood.eu/) through the project “Precision Fermentation: From Biotechnology to Sustainable Nutrition” (https://www.eitfood.eu/projects/precision-fermentation-from-biotechnology-to-sustainable-nutrition; grant number: 21063, EIT Food Business Plan 2021/22).
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:001050090700001
Scopus -tunniste
Scopus:85165529892