Does organic labelling affect restaurant choice? A study on the Danish Organic Cuisine Label

Hyväksytty

Luokittelutiedot

OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti

Julkaisun tekijät

Tekijöiden lukumäärä
2
Tekijät
Futtrup, Rebecca; Grunert, Klaus G.
Paikalliset tekijät
Tekijä
Grunert, Klaus G
Yksikkö

Julkaisukanavan tiedot

Lehden/sarjan nimi
Scandinavian journal of hospitality and tourism
ISSN-P (painettu)
1502-2250
ISSN-E (elektroninen)
1502-2269
ISSN-L (linking)
1502-2250
Kustantaja
Routledge
Julkaisun JUFO ID
66789
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä

Julkaisun tarkemmat tiedot

Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
23
Lehden/sarjan numero
1
Sivunumerot
29-50
DOI
10.1080/15022250.2023.2174180
Julkaisukieli
englanti

Yhteisjulkaisutiedot

Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei

Saatavuustiedot

Luokitukset ja lisätiedot

OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Green practices; organic labelling; restaurants; choice experiment; consumer segments

Rahoittajatiedot

Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Ministry of Environment and Food of Denmark.

Lähdetietokantojen tunnukset

WoS -tunniste
WOS:000933023200001
Scopus -tunniste
Scopus:85147760806