Does organic labelling affect restaurant choice? A study on the Danish Organic Cuisine Label
Hyväksytty
Luokittelutiedot
OKM-julkaisutyyppi
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (vertaisarvioitu)
Julkaisun muoto
Artikkeli
Kohderyhmä
Tieteellinen
Vertaisarvioitu
Vertaisarvioitu
Artikkelityyppi
Alkuperäisartikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Julkaisukanavan tiedot
Lehden/sarjan nimi
Scandinavian journal of hospitality and tourism
ISSN-P (painettu)
1502-2250
ISSN-E (elektroninen)
1502-2269
ISSN-L (linking)
1502-2250
Kustantaja
Routledge
Julkaisun JUFO ID
66789
Julkaisun JUFO-taso
2
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kansainvälisyys
Kyllä
Julkaisun tarkemmat tiedot
Julkaisuvuosi
2023
Ilmoitusvuosi
2023
Lehden/sarjan volyymi
23
Lehden/sarjan numero
1
Sivunumerot
29-50
DOI
10.1080/15022250.2023.2174180
Julkaisukieli
englanti
Yhteisjulkaisutiedot
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Saatavuustiedot
Verkkojulkaisun linkki
Luokitukset ja lisätiedot
OKM-tieteenalaluokitus
512 Liiketaloustiede
Avainsanat
Green practices; organic labelling; restaurants; choice experiment; consumer segments
Rahoittajatiedot
Rahoitustiedot julkaisussa
This work was supported by Ministry of Environment and Food of Denmark.
Lähdetietokantojen tunnukset
WoS -tunniste
WOS:000933023200001
Scopus -tunniste
Scopus:85147760806